• itulau_ulu_bg

Tala Fou

Ona o le faʻaauau pea o le siama i le lalolagi atoa, ua faʻavalevalea mea uma ma ua le mafai ona pulea. Ua siitia le tau o uta i le 2021, ua siitia ai le tau o le faatauina mai o le au faaulufale mai tele pe a faatusatusa i le taimi muamua. O le isi auala e le lava containers e utaina ai faʻaauau poloaiga mai Saina, O nisi tagata faʻaulufale mai e tatau ona faʻatali mo le 1 masina pe sili atu mo se avanoa vaʻaia.

O nisi lipoti e faapea o le siitaga o tau o uta ma le tuai o felauaiga o le a le mafai ona lelei seia oo i le tausaga a sau (ma e ono sili atu ona leaga), o le a la se mea e mafai ona e faia e faʻaola ai lau pisinisi? Afai e manaʻo e faʻamalieina le tinoitupe pe faʻaitiitia le faʻatau, o le matou faleteuoloa i fafo e mafai ona sili atu le filifiliga.

E lua a matou faleteuoloa i fafo, tasi o loʻo i Dallas, ISA o loʻo tautua mo Amerika i Matu ma se vaega o le maketi Latina Amerika. O le isi o loʻo i Potukale lea e tautua mo le tele o atunuʻu Europa ma Aferika i matu maketi.

O le tele o la tatou pou fa'ata'atia ma tu fa'avae e pei o le fu'a teardrop/ fu'a fu'a/ Fu'a Fa'afa'afafa'a/fa'a'ele'ele/ fa'alava fa'alava/fa'afafa fu'a, o lo'o i totonu o fa'atau, e o'o lava i nisi fa'asologa o fu'a laiti ma isi i Dallas. E mafai e le faleteuoloa ona tali vave mo lau faʻatonuga laʻititi pe tele ma saunia le faʻatonuga mo le vaʻa i totonu ole 2-3days pe a uma ona maua le totogi. E mafai ona e pikiina le oka i luga o le matou faleteuoloa poʻo le vaʻa i lau faʻamatalaga o uta.

I Dallas, o lea ua lava lapo'a fu'a fu'a pou/ taga fa'afafa'a/vai mamafa mamafa ma isi, ae leai se fa'a'ele'ele ma koluse vae totoe. o se atigipusa fou e sili atu le fa'avae ma le la'ititi lau fu'a e fa'amoemoe e taunu'u i le ogatotonu o Setema.

I Potukale, o se atigipusa e tumu i le fu'a matafaga ma le fa'avae fa'atoa taunu'u mai i le 2 vaiaso talu ai. O nisi na fa'atonu vave, o lo'o matou fuafuaina ni pusa fou e toe fa'atumu ai fa'amaumauga. O le a fa'afou pe a uma ona saunia.

Faʻafeiloaʻi lau suʻesuʻega ma loka muamua le suʻesuʻega mo lau pisinisi, O le taimi muamua e te faʻafesoʻotaʻi ai i matou, o le vave foi lea e te maua ai le tele o avanoa pisinisi i lau maketi nai lo au tauva.


Taimi meli: Au-08-2021